10.03.2011
Muutamia uusia hevosia tai lähinnä uusia sivuja. Moreno Valley on myös saanut sisartallin Dairbhren, jonka kanssa tullaan tekemään tiiviisti yhteistyötä jo tämän CAS-vuoden aikana astutusten osalta. Irlantilainen Dairbhre kasvattaa irish draughteja, ja niitä kun risteyttää englantilaisten täysiveristen kanssa, saadaan oikein loistavia ish-laukkaajia. Lisäksi muutamia astutuksia suunnittelin taas, varsat tosin jäänevät omaan talliin asustelemaan. Saa nähdä jos jo ensi kaudella saisin jokusen myyntiin, jos niitä kukaan haluaa. Blogia olisi tarkoitus joku päivä päivitellä.

08.03.2011
Hevoset laskettu jälleen, tällä kertaa luvuksi saatiin 169 hevosta ja 38 ponia, joka ei kyllä pidä paikkaansa, sillä muistioissani on monenmonta hevosta vielä merkkaamatta. Joskus kun ne jaksaisi sivuille päivittää. Sivuja olen tehnyt myös Pinkistä tulleelle hevoslaumalle, mielenkiintoisin tapaus lienee osittain italialaissukuinen Vino Rosso GA, täysiveriori, joka on vielä maidenissa menossa. Toivottavasti etenee pidemmälle.

12.02.2011
Pientä yleispäivittelyä, hevosille sivuja ja silleen. Paljon olis päivitettävää, aikaa vaan ei ole. Blogi on ihan unohtunut, kun kukaan ei sitä minun lisäkseni lue. Mutta jos nyt tässä saisi tehtyä edes noiden ostamieni hevosten sivut valmiiksi, niin sitten olisi vaan omat rästissä.

27.12.2010
Moreno Valleyn kasvatustoiminta on nyt saatu ihan kunnolla käyntiin. Kasvatteja on syntynyt tämän CAS-vuoden puolella, ja ensi vuoden varsojakin on jo suunniteltu (= sivuja siis tehty). Yhteensä seitsemän varsaa on nyt suunnitelmissa/syntyneet. Kisoja en ole enempää anonut, vaikkakin LJ:n kalenterin mukaan kakkosryhmäläisille voisi hyvinkin anoa muutamia kutsuja. Niille näytti seuraavat kisat olevan vasta tämän CAS-vuoden lopussa.

24.12.2010
Uusia hevosia ja uusia sivuja, mutta ennen kaikkea Merry X-Mas!

19.11.2010
Uudistuksia on taas tullut. Otin sitten kuitenkin ponit mukaan laukkailemaan, ja nyt tallissa asustaa 24, kohta itseasiassa 26, karvaista palleroa neljästä eri rodusta. Saa nähdä miten lähtee laukat rullaamaan. Perustin myös blogin muutama päivä sitten, johon kirjoittelen sitten kaikenlaista. Linkki löytyy etusivulta. Hevosista muutama on päässyt jo G3 -tasolle asti, mikä sinänsä on kyllä suuri saavutus. Toimintaakin järjestin, kun ei noita kisoja LJ:n kalenterissa ollut tarpeeksi.

30.10.2010
Uusia hevosia on tullut roppakaupalla vähän joka ryhmään, eniten kuitenkin ykkös- ja vitosryhmiin. Kummankin ryhmän hevosmäärä nousee jo yli kahdenkymmenen, ja näin nopean laskun jälkeen hevosia on yhteensä 82 kappaletta, yhdestätoista eri rodusta. Aika hyvin muutamassa viikossa. Nyt olisi sitten jotain jalostusotuksia hakussa, omat kun porskuttavat radoilla vielä monta vuotta. CAS-vuosihan vaihtuu ihan näillä näppäimillä ja meilläkin siirtyy taas nuoria kisattavaksi. Ja ollaanpa sitä saatu yksi ykköstason laukkaajakin talliin, russian based sport horse Grdot Kropskaya, jonka edellinen omistaja kerkesikin ilmoittelemaan Steeplechase sarjoihin, saa nähdä josko sieltä voittoa tulisi.

16.10.2010
Talli olisi vihdoin ja viimein siinä kunnossa, että sivut voisi laittaa nettiin ja julkistaa yleisölle. Täytyy kyllä sanoa, että olen itse erittäin ylpeä. Alusta asti tein itse otsikot ja ulkoasut, ja hyvältä näyttää, en sitten tiedä mitä mieltä muut ovat. Hevosilla ei ole vielä sivuja, eikä minun ollut niitä tarkoitus tehdäkään, ennen kuin rupeavat sijoittumaan kilpailuissa. Saa nyt nähdä, jos innostuisin edes yhdelle jonkun mallisivun vetäisemään, tai sitten jos saisin joltain ostettua jonkun lähes suvuttoman siitoshevosen. Toimintaa olen suunnitellut, mutta ainakaan vielä en lähde mitään toteuttamaan.

© addison, 2010
virtuaalitalli - a SIM-game stable